RockBlades 2.0 är ett komplett toppmodernt IASTM-system med två verktyg tillverkade i kirurgiskt stål.

RockBlades 2.0  består av två instrument tillverkade av kirurgiskt rostfritt stål för skanning och behandling av mjukvävnad.  Med varje set följer även en burk (50g) RockRub (100% naturlig) och en förpackning våtservetter. Produktförpackningen är gjord i plast som kan tvättas och användas för förvaring eller display.

The Mallet & The Mullet

”The Mallet” och ”The Mullet”, är  de ultimata verktygen för klinisk fasciamanipulation (IASTM – Instrumented Assisted Soft Tissue Mobilization).

”The Mallet” är det ena de två fantastiska verktygen som ingår i RockBlades 2.0. Tillverkad av polerat, rostfritt stål i kirurgisk kvalitet, det är ditt allt-i-ett-IASTM-behandlingsverktyg.
Mallet är ditt ultimata klinikverktyg. Verktyget har handpolerade ytor i kombination med en perfekt balanserad och viktad kärna gör instrumentet fantastiskt att använda, dag in och dag ut.
Verktyget är möjligt att jobba med i sex olika positioner. Varje sida är unik – både i form och kantradie.
Malletets icke-behandlingsytor är lasergraverade med RockTape’s manifestmönster.

Tekniska specifikationer ”The Mallet”
Material: kirurgiskt rostfritt stål
Vikt: 450g
Mått: 18cm x 11cm x 0,8cm
Behandlingsytor: 4

”The Mullet” är utformat för att vara bärbart, så att du kan ge en överlägsen mjukvävnadsmanipulation där jobbet tar dig.
Verktyget har handpolerade ytor i kombination med en perfekt balanserad och viktad kärna gör instrumentet fantastiskt att använda, dag in och dag ut.
Fyra distinkta vävnadsmanipulationszoner ger omfattande behandlingsmöjligheter. Varje kant, vinkel och form är noggrant utvecklad för att ge bästa resultat.
Mullets icke-behandlingsytor är lasergraverade med RockTape’s manifestomönster.

Tekniska specifikationer ”The Mullet”
Material: kirurgiskt rostfritt stål
Vikt: 195g
Mått: 15cm x 11cm x 0,9cm
Behandlingsytor: 4

RockRub & Våtservetter

Varje uppsättning av RockBlades inkluderar även en 50g burk av RockRub (100% naturligt innehåll – rapsolja , bivax, och E-vitamin) samt en förpackning desinficerande våtservetter (alkoholbaserade).

 

The Mohawk

Perfekt storlek, vikt och form och med exklusiv kompatibilitet med silikonhylsa och ABS / Polycarbonate comb för mängder av behandlingsmöjligheter.

Ett verktyg i perfekt storlek, vikt och form. Verktyget erbjuder en unik möjlighet att addera ytterligare funktioner med hjälp av de två tillvalsverktyg som följer med verktyget. Handpolerade ytor i kombination med en perfekt balanserad och viktad kärna gör verktyget riktigt effektivt och härligt att använda vid behandling.

Tekniska  Specifikationer:

  • Material: Kirurgiskt rostfritt stål
  • vikt: 200g
  • Mått: 15,24cm x 10,16cm x 0,63cm
  • Behandligsytor: 8

Silicontillbehör

Gjutet i röd silikon, kan du använda det här tillbehöret för att enklare gripa hudens yta, vilket skapar en förskjutande effekt mellan huden och vävnaden under.

This stunningly simple (and patent-pending) innovation allows for novel treatment of nerve glide and neuropathy issues, all while reducing exertion and chance of injury for a practitioner.

Teknisk Specifikation

  • Material: silikon av hög kvalitet
  • Finish: Designad för överlägsen vävnadsgrepp”.

The Comb

Vår polykarbonat-ABS-svarta kam är utformad för att glida lätt över huden för neurologisk stimulering. Mohawks kam kan användas för att minska lokaliserad smärta, förbättra kinestetisk medvetenhet och proprioception av kroppen, och underlätta lymfatisk vätskeflöde och dränering.

Den är utformad för att enkelt fästa och ta av på verktyget i rostfritt stål, med precisionsformade kamkanter som stimulerar nervsystemet utan att skada huden (eller vara obekväma). Kammen är endast kompatibel med RockBlades® Mohawk IASTM-systemet.

RockBlades 2.0

 

Click me!

Mohwak

 

Click me!