Användarvillkor och Integritetspolicy

PARTER

Naprapat och Rehab i Oskarshamn AB (org.nr 556952-3755) är exklusive distributör för RockTape i Skandinavien och bedriver försäljning bland annat via rocktape.se. Dessa köp- och leveransvillkor gäller för konsument som handlar via rocktape.se.

LEVERANSTID

Normal leveranstid (om ingen annan information anges) är 2-3 arbetsdagar inom Sverige och Danmark. Leverans till Norge kan ta längre tid på grund av tullhantering. Om en vara är restnoterad kan leveranstiden bli längre. Vid längre leveransförsening har du alltid möjlighet att häva köpet. Kontakta i så fall Kundtjänst. Alla leveranser sker med Postnord.

BEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med Kundtjänst.

LEVERANSKOSTNADER

Fraktkostnader tillkommer om ej annat framgår av din orderbekräftelse. För frakter inom Skandinavien använder vi normalt PostNord. Eventuella tullavgifter och tillkommande avgifter betalas av mottagaren. Vid ej uthämtat paket debiterar vi en avgift på 350 kr.

BETALNINGSALTERNATIV

I dagsläget erbjuder Naprapat och Rehab betalning via bank- och kreditkort, samt faktura via Klarna. Vi accepterar för närvarande VISA, Mastercard, Eurocard, American Express och Diners. Länk till Klarnas användarvillkor: https://www.klarna.com/se/villkor

RETURER, BYTEN OCH ÖPPET KÖP

Vid köp från Naprapat och Rehab har du alltid öppet köp och returrätt i 14 dagar från det att varan har levererats. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd, tvättad eller på annat sätt ändrad. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkeslappar. Observera att dessa originalförpackningar räknas som en del av produkten. Om du inte följer denna returpolicy, accepteras endast returen enligt vårt godtycke. Var försiktig när du provar hemma, vissa produkter är extra ömtåliga och det är du som ansvarar för att varan returneras i rätt skick.

Om du vill byta eller returnera en vara så kontaktar du Naprapat och Rehab Kundtjänst via e-post info@rocktape.se för vidare instruktioner om hur du skall göra din retur/ditt byte. Meddela oss så fort som möjligt om en retur eller ett byte, dock senast inom 14 dagar från det att varan har levererats. När vi har mottagit och godkänt din retur gör vi en återbetalning av den returnerade varans värde. I normala fall justerar vi för returen inom 14 dagar. I enskilda fall kan det ta upp till 30 dagar vilket är maximal tid enligt konsumentköplagen. Vi sänder ett meddelande till dig via e-post när returen är genomförd. Det tar dock några dagar innan du ser transaktionen på ditt konto. Eventuell faktureringsavgift eller fraktkostnader är inte återbetalningsbar.

REKLAMATION

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du maila Kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan har levererats. Vår Kundtjänst som du når via info@rocktape.se ger dig vidare instruktioner. Vår policy är att om du skickar tillbaka varan i det skick som den mottogs tillsammans med en skade- eller felanmälan samt en betalningsbekräftelse så får du en felfri respektive rätt vara så fort som möjligt, dock senast inom 1-2 veckor. Den fellevererade varan skall vara i oanvänt skick. OBS! Innan du returnerar defekt/fellevererad vara måste du kontakta Kundtjänst via info@rocktape.se för att få reklamationen godkänd.

LAGVAL

Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag.

TRANSPORTSKADOR

Alla varor från Naprapat och Rehab är försäkrade mot stöld och transportskador medan paketet är i transit mellan Naprapat och Rehab och din leveransadress. Därför är det viktigt att du omgående rapporterar eventuella skador eller bortkomna varor till oss på: info@rocktape.se. Om själva paketet är transportskadat eller uppbrutet ber vi dig att genast anmäla detta till transportören eller uthämtningsstället. När du har kvitterat/mottagit ditt paket så täcks det inte längre det av vår försäkring.

FÄRGER OCH BILDER

Vi gör vårt yttersta för att visa färger och utseende på varorna så exakt som möjligt men vi kan inte garantera att de färger som visas i webbshoppen exakt återger de färger som varorna har i verkligheten. Hur färgen återges kan bero på din dator och bildskärms inställningar. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger varornas verkliga utseende.

VI VÄRNAR OM DEN PERONLIGA INTEGRITETEN

Alla kunder och besökare ska känna sig trygga när de anförtror Naprapat och Rehab i Oskarshamn AB / RockTape Scandinavia sina personuppgifter. All behandling av personuppgifter som används av Naprapat och Rehab i Oskarshamn AB / RockTape Scandinavia sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Syftet med att vi behandlar dina uppgifter är att i vår kommunikation med dig kunna ge bättre och personligare erbjudanden, upplevelser och service. Insamling av personuppgifter Vi samlar in personuppgifter om våra besökare huvudsakligen genom 1. Aktivitet på vår hemsida och sociala medier 2. Elektroniska enkäter och formulär som är kopplade till oss 3. Offentliga register Samtycke När du väljer att ge oss din personuppgift, exempelvis din e-postadress, får du möjlighet att ge ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du har alltid rätt att återkalla ett lämnat samtycke. Då upphör vidare behandling av dina personuppgifter och kommer raderas inom 30 dagar. Såvida ingen annan lag kräver fortsatt behandling. Behandling och överföring av personuppgifter I vårt arbete med marknadsföring och events använder vi ett begränsat antal system i vilka dina personuppgifter behandlas.

Uppgifter som registreras hos oss kan komma att lämnas ut till samarbetspartners vid gemensamma evenemang. Personuppgifterna lämnas endast ut i syfte att genomföra eventet samt för uppföljning av oss och i vissa fall vår samarbetspartner.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Vi lagrar inte dina personuppgifter längre än nödvändigt, dock högst 24 månader efter vår sista kontakt. Säkerhet Dina personuppgifter är säkra hos oss. Endast ett begränsat antal personer med behörighet har tillgång till uppgifterna och systemen är skyddade mot olika typer av skada, så som intrång. Registerutdrag, komplettering eller radering Du har rätt att en gång per år begära ett registerutdrag, d.v.s få information om vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Begäran ska vara skriftlig och signerad. Du kan även begära att dina personuppgifter kompletteras eller ändras om de skulle vara felaktiga eller ofullständiga.

Du har alltid rätt att begära att dina personuppgifter raderas eller inte används för marknadsföring.

Avregistrera dig då i något utav våra utskick eller kontakta oss. Du når oss via; info@rocktape.se

ROCKTAPE.se

Rocketape.se drivs och ägs av

Naprapat och Rehab i Oskarshamn AB
Humleplan 1
572 32 Oskarshamn

Org.nr: 556952-3755

Tel: +46 (0)735391799

E-mail: info@rocktape.se