Denna workshop på 1 dag är en perfekt introduktion till vår tejpningsteori och koncept. Den passar både nybörjare och erfarna tejpare. Kursen riktar sig till naprapater, sjukgymnaster, osteopater, kiropraktorer, idrotts- och massageterapeuter samt personliga tränare. Vi strävar efter att lära dig många olika tejpningstekniker och för att boosta dig med färdigheter och förståelse för att effektivt applicera ROCKTAPE på i stort sett alla problem inom det muskuloskeletala systemet.

Intresseanmälan köp kurs

Utformad för dig som har genomfört FMT Basics eller en annan introduktionskurs i tejpning, om du har tejpat tidigare, känner dig säker på grunderna och letar efter mer avancerade tejpningstekniker är det här dagen för dig. FMT Advanced kommer att ta din tejpning till nästa nivå, du kommer att förbättra och utöka symtomreducering och postural kontrolltejper som lärs ut i FMT Basics och introducera spännande nya tekniker som ’Tweak Taping’ för att förstärka och förlänga effekterna av manuell terapi. Samt våra unika rörelsescreeningar och Power Taping applikationer.

Intresseanmälan Köp kurs

Denna endagskurs introducerar konceptet rörelseterapi och prestandaförbättring genom IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization). Verktygen kan vara skarpa, men teknikerna behöver inte vara aggressiva för att ge överlägsna patientresultat.

Intresseanmälan Köp kurs

Den här 1-dags kurs kommer att introducera och diskutera hud- och fascialdekompressionskoncept samt presentera tekniker för att utvärdera hudkomplex och fascialsystem. Dessutom kommer kursen att utforska användningen av koppar för rehabilitering och förbättring av rörlighet. Vi tittar på möjligheter till postural hjälp, stöd för biomekaniska mönster och hjälp med visualisering av rörelse. Allt detta med användning av koppar på ett lite annorlunda sätt än det konventionella användningssättet.

 

Intresseanmälan Köp kurs

Utformad för att undersöka fördelarna och teknikerna för både ryttare och häst. Denna kurs fokuserar på att använda RockTape för att förbättra muskelfunktionen och upprätthålla en nivå av funktionalitet och komfort för hästen under rehabiliteringsprocessen.

Intresseanmälan

FMT1:Denna workshop på 1 dag är en perfekt introduktion till vår tejpningsteori och koncept. Den passar både nybörjare och erfarna tejpare. Kursen riktar sig till naprapater, sjukgymnaster, osteopater, kiropraktorer, idrotts- och massageterapeuter samt personliga tränare. Vi strävar efter att lära dig många olika tejpningstekniker och för att boosta dig med färdigheter och förståelse för att effektivt applicera ROCKTAPE på i stort sett alla problem inom det muskuloskeletala systemet.

FMT2:Utformad för dig som har genomfört FMT Basics eller en annan introduktionskurs i tejpning, om du har tejpat tidigare, känner dig säker på grunderna och letar efter mer avancerade tejpningstekniker är det här dagen för dig. FMT Advanced kommer att ta din tejpning till nästa nivå, du kommer att förbättra och utöka symtomreducering och postural kontrolltejper som lärs ut i FMT Basics och introducera spännande nya tekniker som ’Tweak Taping’ för att förstärka och förlänga effekterna av manuell terapi. Samt våra unika rörelsescreeningar och Power Taping applikationer.

Intresseanmälan köp kurs