Alla har en historia. Det här är berättelsen om RockTape.

Så, hur började allting?

Förmodligen vet han som grundade RockTape bäst.

Jag är i bra form, men min kärlek till löpning, cykling och simning har bidragit till en del mindre skador och en av dessa skador föranledde rehabilitering. Jag fick behandling som avslutades med att min PT tejpade mitt ben.

Jag var skeptisk till tejpen men efter en vecka så var min skada nästan bortglömd och jag kunde till och med ta en längre träningsrunda på cykeln. Jag började läsa på lite mer om nyttan av kinesiologitejpning och upptäckte då att tejpning även kan fungera för att förbättra prestationsförmågan. Min slutsats var att tejpning inför idrottslig aktivitet ökar  blodflödet till dina muskler och därmed minskar risken för utmattning (Going stronger, longer…).

Efter att ha testat tejpning på mig själv, vänner och bekanta blev jag övertygad och inledde diskussion med ett antal företag att köpa och sälja tejp. Återkoppling var att ingen vill sälja tejp till mig om jag inte blev certifierad i deras tejpningsmetoder. Det var deras sätt att göra tejpen mer exklusiv och lönsam. Jag visste att det måste finnas ett bättre sätt så jag hittade en tillverkningspartner, förbättrade formulan och bildade RockTape.

Testa RockTape och upplev hur det kan hjälpa dig att snabba på rehabilitering, underlätta återhämtning och förbättra din idrottslig prestationsförmåga.

Greg van den Dries
The Big Cheese, RockTape

Pin It on Pinterest