Ge dig själv en uppgradering.

Våra egna instruktörer tillhör de ledande i branschen.

Inget är statiskt. Allting är i rörelse.

 

Vår kropp är inget undantag.

Kommande utbildningar

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Rörelse är nyckeln till läkning, oavsett om du behandlar en elitidrottare eller en vardagsmotionär.

Våra FMT och PMT utbildningar innehåller ett revolutionerande sätt att tänka om hur vi rör oss och hur skador uppkommer. Utbildningarna innefattar innovativa strategier för att främja rörelser och stabilitet tillsammans med praktisk kinesiologitejpning. Allt i syfte att leverera resultat! .

 

Fascial Movement Taping (FMT)

FMT är avsedd för Sjukgymnaster, Kiropraktorer, Naprapater och Tränare som vill vidareutveckla sin förståelse för människans rörelser och lära sig mer om kinesiologitejpning.

Performance Movement Techniques (PMT)

PMT utbildningen syftar till att ge kunskap om rörelseterapi och prestandaförbättring med hjälp av bollar, band, rullar och kinesiologitejpning. PMT är avsedd för hälso- och fitness yrkesverksamma.

 

Även om våra utbildningar skiljer sig till omfattning och syfte, baserar vi våra utbildningar på fyra principer.

Forskning

Vi främjar bara det som är kliniskt bevisat. Det är bevisat att Kinesiologitejpning främjar blod- och lymfatiska flödet. Vi använder detta som en grundpelare i alla våra utbildningar.

Öppen källa

Vi tror inte att vi vet allt och välkomnar input från alla. På våra utbildningar diskuteras en mängd olika tejpningsmetoder.

Observation

Vi tror att om du tar dig tid att se när någon rör sig, så kommer du finna förhållanden som kan förbättras. Vi lär dig hur du använder dina ögon lika mycket som vi lär dig hur du använder dina händer för att applicera kinesiologitejp.

Ramverk

Vi kan inte lära dig allt och istället ger vi dig ett ramverk som du kan använda för att bedöma och behandla. Ramverket ger dig guidning i framtida observationer och tejpningsmetoder så du får mer effektiva resultat.

Pin It on Pinterest